ponedeljek, 13. februar 2012

Varkala time


2.1.
Zjutraj check out z zeljo it v Varkalo na obalo, se izlezavat na plazo, z umirjenimi koraki, nic norega prometa, hupanja in dretja… pocitnice na pocitnicah, jeeej! Nekako nama je uspelo zabluzit in tako sva ujele bus sele ob 14.00  in prisle v Varkalo ob 17.00, se odlocili da piciva na South cliff, ki naj bi bil mirnejsi od North cliffa, po nasvetu modela s Couch surfing-a. Prav sva se odlocili! 
Sobo sva najdle za cist poceni - glede na vse okoliscine ( novo leto, turisticni kraj, ayurveda treatment spot). Dobro sva zglihale. Vse sobe okoli naju so bile od 500-1500 rupij. Rusa v sobi zraven najine sta placevala za enako sobo 500 rupij na noc. Kljub vsej utrujenosti se mi zdi, da se vedno, kamorkoli in kadarkoli pridem iz kraja v kraj, ostanem ravno toliko se budna in zivahna, da se mi se ljubi in si prav zelim se isti vecer naredit sprehod in na grobo raziskat nov plac.
Zvecer sva sle na setnjo do North cliff-a  in popolnoma ocitno je bilo, da se je nasvet modela iz Couch surfinga izkazal za kul. 







Cosek pri cosku in kup vsiljivih prodajalcev - iz vsakega izmed njih so nama tezili, kakor se nikoli v teh treh tednih! Pa haaaaalooooooooo, ja, ok, vsi so imeli podobno cotovje, podoben kic, iste fore in isto narejeno vsiljivo prijaznost in narisan nasmeh, fuj. South je bolj umirjen, par coskov in mir.




Ni komentarjev:

Objavite komentar