ponedeljek, 13. februar 2012

Chill out in jam session


31.1.

Ok chill out jos jedan put, lej, ful sm zmatrana! Jaz v bistvu ful garam, prej se ukvarjam z Africani, zdaj z Indijci, vmes s sabo...  in pridejo dnevi, ko si se fizicno aktiven, pristej se vrocino ( da psihicnega dela ne zanemarim, ko delas na sebi in nekako, khm, khm rastes), to je naporno spremljat in dozivljat. 
Pol pa najdes plac, se pocis dol, jes zajtrk in v leze pises vse te besede. Pogresam peteline, ne derejo se tako kot v Afriki, ali pa v kaki drugi azijski drzavi. Se pa zato oglasajo krave in bevskajo psi. Ravno vceraj sem si prala zobe na ulici z devetimi kravami. Ene so lezale, druge stale, ena je lizala drugo, naslednja je setala po ulici in vsakic jih je zabavno gledat. Obnasajo se kot ljudje, setajo se gor in dol, hodimo ena mimo druge.

Pa odkrile sva plac, kjer imajo zvecer jam sessione, kok hudo! 
Modeli so cist hudi, vse je tok smooth, in tak flow, ki te odnese! Saksofon, didgeridoo, kitara, bobni, neko indijsko glasbilo podobno tamburici in petje.. res lepo za poslusat in gledat. 
Poha se, natakar pa ti, ko narocis masala caj, prisepne, da imajo special koktejls. In, ce si res nesfejkano zmeden, si zmeden tudi v Indiji – ciljam nase, valda J Model se obrne  in jaz Katji recem: 

''pa dobr, kaki special koktejli?''

Glede na to, da je Hampi sveto mesto, kjer so tudi jajca prepovedana, zakaj omenja sadne juice, saj jih valda vidim na meniju, diiiizzzs!'' ha ha ha, Katja mi je pa razlozila, da je mislu rum s kokakolo J in kako zgleda, ko hoces kupit za pohat?

Gres v cosek in  reces:
Jaz: ''Hello, bidi?'' '
Gospod: "Yes, bidi, madam!''
Jaz: ''Special bidi?''
Gospod: ''Ok, special bidi, madam!''

( Jaz sem to samo slisala, nisem niiiic kupovala ), haha J

S Katjo sva ugotovile, da se nama vsi popotniki po Indiji zdijo lepi.


1.2.
Predzadnji dan. Se enkrat sva sle z ladjico cez reko (aham...pozabila sem napisat, da sva sle ze vceraj), podobna scena kot na tej strani, kjer spiva, le, da ni toliko zidanih his, vecina jih je iz bambusa, vsaj turisticni del, vas je bolj razpotegnjena kot ta, kjer spiva midve. Ladjica stane 15 rupij v eno smer na osebo, 2 minuti in si cez. 

2 komentarja:

  1. (mami)...NI MI VŠEČ....NE,ŠE MALO MI NI VŠEČ...ZAKAJ UN HAHA NA KONCU ???

    OdgovoriIzbriši
  2. Ker je smeeeesno :)))
    Mami, ce doma ne posegam pod rogah potem tudi v Indiji ne, no, cuuuj!

    OdgovoriIzbriši