sobota, 11. februar 2012

Jambiani beach in masaza ( jugovzhod )




Jambiani je plac, kjer sem dozivela najhujso masazo v zivljenju  - ena mama je TAKO dobro masirala, da bi ji lahko cestitala in podelila medaljo. Tako sem ji pa samo cestitala.

Jooooj, kok je to sedlooooo!!!
Naslednji dan sem si jo spet privoscila.

In kaj se v tej vasi dogaja, ko se zveceri? Z Laro sva nestrpno cakale, da pade mrak, da greva po vasi iskat coske, s katerih se obicajno kar naprej kaj kadi in kjer kupis dobrote.

Tu pa en sam ljubi NIIIC! Nobenih chapatijev, sweet potato-ja, mandazijev,  pecene koruze, pecenih majhnih rib, niiiiicesar, nooo, madona!

Pa, a lahko dobim vsaj salco toplega mleka in kos necesa za pomocit notr? Prosim?  NE?

Pusto in revno vsenaokoli, se tisti coski, kjer naj bi prodajali zapakirano mleko v tetrapaku so bili zaprti, ker so sli lastniki zvecer na neko molitev...

Kljub temu, da nama je krulilo sva pocakali, da so odprli, si kupli mleko in nek cuden mandazi (spohani sladkoslani kruhek ).
In sli zacudeni spat.


Ce se zdaj sprasujes, ce sva bili res lacni in, ce ni bilo nobene druge moznosti za dobit hrano, naj ti odgovorim z ''ne'' in ''ja''.
Hahahahah.

Nisva bili zares lacni, sva se vseeno kar najedli od mleka in kruha in ja, lahko bi jedli v restavracijah / coskih, ki jih je nudil ''hotel'' ( khm, khm ),  pa nisva, ker je v vasi bolj zabavno.

3 komentarji:

  1. (mami) Najprej hvala,ker mi ni blo treba googlat in ja,definitivno je bolj zabavno iskat po vasi čoške in pojest ,kar pač imajo,kot posedat po nekih brezzveznih hotelskih restavracijah. Sploh če nisi preveč zahteven popotnik in ti definitivno nisi tipični agencijski turist,to že vemo..

    OdgovoriIzbriši
  2. ves kaj mami, toliko o pravilnem pisanju, zadnje case pa ti vejice nekam slabo grejo in presledki med besedami!

    Jaaa, itak, imas prav!

    OdgovoriIzbriši
  3. (mami) Haha,ja,te vejice so res nadležne-vedno se prikradejo tja kjer jih ni treba. Je kralj izdal ukaz :Ubiti,ne pomilostiti !!! Reveža so bglavili,nakar kralj ugotovi,da je naredil napako-hotel je napisat :Ubiti ne,pomilostiti !!! Ampak je bilo za revčka malo prepozno,haha

    OdgovoriIzbriši