ponedeljek, 13. februar 2012

Bye Varkala, hello Mysore


6.1.
Do 12.00 uzivancija v Varkali, pocasi odhod na zeleznisko in vkrcavanje na vlak ob 13.35 proti Bangaloreju – pred nama je cca 17-18 ur voznje. 
Okrog 07.00 zjutraj sva prisle v mrzzzzel Bangalore, uf, zima! 
Pa ze tako sem bolj slabo spala na vlaku, en prdko je smrcal za faking znoret! Ubila bi ga lahko, no, ce ze ne ubila, pa vsaj skoz na bok premetavala, da bi nehal smrcat – kekec en, kako je celo noc vleku cez nos. 
Kaj takega se na svojo sreco nikoli nisem slisala. Aha, pa dejansko sem pozrla knjigo na vlaku, 1,2,3 in je sla.
( Mami, ni imela 20 strani in ni bila slikanica, ahahahaha ).




7.1.
Prihod v Bangalore ob 08.00 zjutraj, padla je masala dosa, prtljaga je ostala v storage roomu na zelezniski, midve sva pa okrog 10.00 picile spoznavat mesto.
Park, knjiznica, sodisce, palace in tako dalje… in ob 16.00 bus do Mysore-a.
Prihod okrog 20.00, riksa do Devaraja Marketa in juhuhu, spet sva uspele naletet na  bolj poceni sobo, kot drugi turisti, ki so nama priporocali hotel kjer so spali oni in kot predlaga Lonely Planet - 280 rupij na sobo, 140 vsaka. Kar kul.
Ampak ne prekasa hleva za 40 rupij v Mandawi, a ne, Emina? 

Pa prav kul lokacijo sva dobile in v desetih minutah sva ga nasle J nardile sva en giro po mestu in sle crknjene spat, ker je bila za nama kar dolga pot.

1 komentar:

  1. (mami) OOO,Iza,kk zanimivo je use,pa ti sploh ne veš kk uživam ko tto čitam....vsako jutro nescfe,pol pa uživam ob čitanju...sam zej sm ful zadi ostala,k sn mela dohtarja včer,pa sm cel den tam pr njem visela..bom že nadoknadla.... Tk,lupčki moji,zej smo pa itak u Indiji , tu gre vse bol po domače in uizzy ,pa ga nemo več srali s knižno Slovenščino,al ?

    OdgovoriIzbriši