ponedeljek, 13. februar 2012

Odhod iz asrama



Premik iz Amritapurija v Varkalo se je dogajal iz 1.1.2012 okrog 15.00, pred tem okoli 09.00 sem imela astrology reading  in ob 12.00 check out, kosilo v menzi in odhod iz asrama v Varkalo. 
Ob 15.30 sva startale z ladjico do Kollama, mesta, ki ga Lonely Planet opisuje kot ‘small but busy’. 
V Kollam sva prispele okrog 18.00 in sle jest v prvo restavracijo, ki sva jo zagledali, kjer so si Indijci spet oz. se enkrat dali duska in si naju dodobra in se bolj ogledali, no ogledovali ( ker so to poceli ves cas najinega obiska restavracije ) in se cudili kot se za Indijce cudit  spodobi. 
Prideva notri in se vsedeva. Za sosednjo mizo pa je sedela druzina, ki je buljila v naju. 

Narocim masalo doso, hkrati zagledam na krozniku, ki ga je imel mali pred sabo, stvar, podobno krofu in recem natakarju: '
' Hey sorry what is this?'' S prstom v zraku usmerjenim na krof.
'‘Vada, madam.''  
'' Ahha, ok, give me one please.'' 
‘Ok, madam.’

Model se obrne k druzini, vzame s fantovega kroznika vado ( imel je dve) in mi eno postregel na kroznik.
Pa oook, itak, sam sej se ne cudim v stilu o fuj, ampak v stilu kot bi mami rekla ‘pa tega se svet ni vidu, cuj’. 

Ok, piciva naprej, isceva hotel, vsi polni ali predragi, naletiva med iskanjem v nek lepo izgledajoc objekt, podoben shopping centru, prideva zraven, vprasava varnostnika do kdaj je odprto in ker sva imeli do zaprtja se dobro uro, se odlociva, da najprej najdeva hotel, odloziva ruzake  in se na hitro vrneva.
Jaaa, vrneva v PRAZEN  shopping center. 
Ha ha, kekci ej, lahko bi rekli, da je brez veze, da se sploh vracava, ker notri tako ali tako ni se nic, shopping center se sele  na novo ustvarja in notri sploh se ni trgovin. Ah skoda besed, Indijci so pomoje res vesoljci. Najdli sva cheap hotel za tristo rupij in se namestili.


Ni komentarjev:

Objavite komentar