ponedeljek, 13. februar 2012

Cekiranje Om in Kudlley beach-a


4.2.
Cekiranje  OM beach-a in Kudley beach-a, sprasevanje za cene  bamubsovih hisk, kamor se bova preselile za naslednjih par dni, pocasna hoja po zgocem soncu in vrocem pesku pa sta me ta dan zdelala in upocasnila.
Hiske na Om beachu variirajo med 150 R in 200 R, na Kudley pa jo najdes med 80 R in 100  R.




5.2. + 6.2.
Bluz bluz bluz, zabluz, pobluz, odbluz, pribluz, nadbluz in pisanje dnevnika. Sprehajanje po trgovinah, hranjenje, pogovori, uzivanje in sproscanje.


V zivo se mi je sanjalo kako odprem vrata najine sobe in na terasi zagledam sneg, nakar mi Katja pribije: ''vauuuu, hmmmm,  no, pa sj greva na plazo zdaj, se ga lahko skoraj dotakneva ... v sanjah je pa logika res nelogicna, haha.

Kjerkoli v Indiji ze si, te spremlja, kaj spremlja, lovi te vonj po urinu - ce ne cloveskem pa kravjem, pasjem, macjem....ta je se bolj intenziven.... Jem zajtrk v restavraciji, v Gokarna Village in na vsakih deset minut ogabno prismrdi vonj po lulanju. Kateremkoli pač. Smrdi!

Vsi furajo kokosovo olje – na laseh, kozi, v njem ti ocvrejo paner ( sir ),  pa miljon druge hrane,  vsi in vse ima enak vonj, sladkoben, ... in na vsake toliko se mi zazdi, da me spominja na bruhanje. 
Pomaga pa, se luknjo od pirsa v nosu mi celi!



V Indiji se zdi, da vsi vse tolerirajo, tolerirajo stvari, ljudi, krave, pujse, pse, berace, pokozlane in poscane vogale, hupanje, dretje, ubistvu se zdi ze celo kot, da so srecni, da vse to vidijo. 
En tak poseben, izraz imas vrisan na obraz, ko si  tu.
Lahko si res cuden od se bolj cudnega modela / bejbe, ki gre po cesti, pa ni hudic, da cez minuto ne pride za tabo en se bolj cuden!
Prej je sel mimo naju en stric, visok okrog 190 cm, cca 70 let, suh, oblecen v mini rdeco kiklo, s klobukom na glavi, torbico v roki, majici brez rokavov in  z uhani v usesih.
Sva se s Katjo hecale, da ziher pride v Indijo odzivet svoje  sanje / zelje / potrebo po oblacenju v zensko, ko  pride nazaj domov pa je cisto navaden ata, ki ga vsi sprasujejo: ''ata, ata, zakaj si ti vedno tok vesel, ko se vrnes z Indije'' hahahahha.

Ali pa se pogovarjas sam s sabo, ne, da bi se tega v tistem momentu zavedal!?

1 komentar:

  1. (mami) Bogi indijci,ko pridrvijo k njim zblojeni čudaki iz celga sveta in jih morjo prenašat...res morjo bit že vsega mogočega navajeni in se jim nič več ne zdi čudno..

    OdgovoriIzbriši